Toekomst van supermarkten vanuit beleggersperspectief

Toekomst van supermarkten vanuit beleggersperspectief

Op donderdag 14 maart a.s. organiseert het kennisplatform Supermarkt en Ruimte een nieuwe expertmeeting over supermarktvastgoed. Centraal thema van de middag is “de toekomst van supermarkten vanuit beleggersperspectief”. Tjerk van Leusden (SuperVastgoed) schetst aan de hand van een presentatie met unieke data de huidige markt voor supermarktvastgoed en geeft zijn visie op de manier waarop het supermarktlandschap zich de komende jaren zal ontwikkelen. Van daaruit zullen een aantal verschillende partijen  (Joost de Baaij namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Ellen Tak-Zwetheul namens Altera Vastgoed en Michiel Boonen namens Jones Lang LaSalle) hun visie delen op het supermarktlandschap en over investeren in supermarktlocaties en boodschappencentra. De bijeenkomst biedt volop ruimte voor discussie en het uitwisselen van meningen en ervaringen. Halverwege de bijeenkomst is er een netwerkbreak en de expertmeeting wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Programma en praktische informatie:

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met koffie/thee. Om 14.00 uur starten we met het programma. Rond 15.30 uur is een netwerkbreak tot circa 16.00 uur. Daarna volgt het tweede deel van de bijeenkomst en wordt rond 17.00 uur afgesloten met een borrel.
Locatie is Hotel Vianen. De kosten voor deelname bedragen € 125,- per persoon (excl. BTW). U kunt zich inschrijven via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Circa een week voor de bijeenkomst ontvangen alle deelnemers per e-mail aanvullende informatie zoals programma, deelnemerslijst en een routebeschrijving.

Klik hier voor overige deelnamevoorwaarden.