Studiereis Barcelona 2023

Nieuws

Studiereis Barcelona 2023

Tijdens het Supermarktvastgoedcongres donderdag 3 november jl. is de bestemming van de studiereis van Supermarkt & Ruimte in 2023 bekend gemaakt. We gaan van woensdag 10 mei t/m vrijdag 12 mei 2023 met een groep van maximaal circa 20 personen naar Barcelona!

Uiteraard heeft Barcelona veel te bieden op het gebied van supermarkten, foodretail en foodservice. Daarnaast is Barcelona architectonisch en stedenbouwkundig zeer interessant. De Olympische Spelen in 1992 werkten als ‘katalysator’ voor nieuwe investeringen, die nog steeds van groot belang zijn voor de economie van de stad. Verder is Barcelona natuurlijk de stad van Gaudi. Onder leiding van een Nederlandse gids bezoeken we per fiets een aantal van zijn meesterwerken. Net als onze vorige studiereizen staan ook dit jaar inspireren, kennis delen en netwerken centraal en dat alles in een prima sfeer.

Programma op hoofdlijnen (nadere invulling van het definitieve programma volgt nog):

Woensdag 10 mei:

In de ochtend vliegen we rond 10:30 uur vanaf Schiphol Airport naar Barcelona. Na aankomst in Barcelona en transfer naar het hotel hebben we een gezamenlijke lunch. Na de lunch verkennen we de stad onder leiding van een Nederlandse gids op de fiets om gevoel bij de stad te krijgen. We bezoeken o.a. diverse werken van Gaudi. We eindigen de eerste dag met een borrel en diner aan het strand.

Donderdag 11 mei:

We starten de tweede dag met een presentatie van een vastgoedpartij en/of supermarktformule in Barcelona over de ontwikkelingen van vastgoed. Na deze presentatie brengen we een aantal werkbezoeken aan diverse supermarktketens, deels in het centrum, deels daarbuiten. We sluiten de dag af met een diner in de oude stad.

Vrijdag 12 mei:

In de ochtend wandelen we door de binnenstad van Barcelona. We brengen onder andere een bezoek aan de Mercat de la Boqueria. In de middag kan iedereen op eigen gelegenheid de stad ontdekken. Aan het einde van de middag verzamelen we weer bij het hotel en vertrekken we per transfer naar het vliegveld. Rond 19:30 uur vliegen we richting Amsterdam, waar we rond 22:00 uur aankomen.

Praktische informatie

De kosten bedragen € 1.450,00 per persoon, exclusief BTW.
Inclusief:

  • Vliegticket retour KLM Amsterdam – Barcelona;
  • Twee hotelovernachtingen Barcelona, inclusief ontbijt;
  • Transfer vliegveld naar hotel;
  • Gezamenlijke lunch op de eerste dag;
  • Gezamenlijk diner op eerste en tweede dag.

Na de inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Twee weken voor de studiereis ontvangt u een e-mail met alle praktische informatie zoals vluchtnummers, hotelgegevens, deelnemerslijst en marktinformatie over foodretail en supermarkten in Barcelona.