Partners

Partners

Ook begunstiger worden?

Partijen die het platform Supermarkt & Ruimte een warm hart toedragen en willen ondersteunen kunnen zich aanmelden als begunstiger. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 1.000,- (excl. BTW) kunnen deze bedrijven c.q. personen kosteloos de bijeenkomsten (inclusief het congres) bezoeken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in overleg een introducé mee te nemen.

Begunstigers van Supermarkt & Ruimte zijn:

Albert Heijn Real Estate
AJ Real Estate
Bouwinvest
Dreef Beheer
Hoogvliet Beheer
Hoorne Vastgoed
Jumbo Supermarkten
Lidl Vastgoed
Locatus
Pertinea Nederland
Retail Prospect
Spar
Strabo
Syntrus Achmea Real Estate & Finance
Van der Vorm Vastgoed
Wit Retail Vastgoed
Maripaan Groep
Sandenburg Concept Creations-DST
Albert Heijn - Jan Linders
Dirk van den Broek
SYNRG

Wilt u of uw organisatie (niet zijnde een supermarktformule) begunstiger worden van het platform Supermarkt & Ruimte? Stuur een bericht aan info@supermarktenruimte.nl of bel met Jeroen van der Weerd (initiatiefnemer) via 06 42 34 85 12.

Sponsors

Advocatuur is geen wedstrijd, geen rocket science, het is nog altijd: een dienstverlening. Is deze stelling zo innovatief? Nee, helemaal niet. Maar de mensen die je erbij krijgt, misschien wel. IJzer Advocaten is een team van uitspitters en daar-gaan-we-voor-zorgers die graag samenwerken met gelijkgestemden. We zijn gespecialiseerd in het Vastgoedrecht.

www.ijzeradvocaten.nl

SuperVastgoed adviseert beleggers en projectontwikkelaars in hun contacten met de supermarktorganisaties. SuperVastgoed adviseert over de waarde van een supermarktpand door deze vanuit de omzet te benaderen, hoe waarde toegevoegd kan worden, bij de initiële verhuur of heronderhandeling over de huurvoorwaarden en natuurlijk bij de aan- en verkoop van het supermarktpand.

www.supervastgoed.nl

APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING GROUP, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 40 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 700 miljoen onderscheidt APCOA zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,3 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 7.500 locaties in 12 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerk contracten.

www.apcoa.nl

WP Retail Invest investeert vanuit een eigen visie op de retailmarkt in bestaand winkelvastgoed. Dat wordt gedaan zowel voor eigen rekening en risico als namens derden. Duurzame waardecreatie en rendementsverbetering – door middel van actief asset management, herontwikkeling, renovatie en uitbreiding – staan hierbij centraal. Primair richt WP Retail Invest zich op foodbranche-georiënteerde winkelcentra met een groot verzorgingsgebied op wijkniveau en – in mindere mate – op buurtniveau.

www.wpri.nl

Rho adviseurs beschikt over ruime expertise op het gebied van detailhandel: een vast team met specialisten in detailhandel, onderzoek, vastgoedontwikkeling, planologische procedures, stedenbouw, verkeer en parkeren. Zij staan u bij in alle stappen van het traject, van visievorming en haalbaarheid via onderbouwing tot bouwtitel. Al vele jaren adviseert Rho adviseurs overheid en marktpartijen over het snijvlak van detailhandel en ruimtelijke planning.

www.rho.nl

INSPECTER levert dagelijks digitaal gepubliceerde RO bekendmakingen van de overheden in Nederland. Inclusief de historie – tot op adresniveau – van alle officiële bekendmakingen, zoals o.a. in de Staatscourant gepubliceerd vanaf 1957. Inspecter levert alle data, maar filtert de data ook per gemeente, provincie, zoekvraag en per type bekendmakingen. Deze kant-en-klare informatie wordt geleverd in Excel, KML, maar – indien gewenst – ook op een speciale viewer.

www.inspecter.nl

ANNEXUM is vastgoedbelegger met een sterke focus op supermarktvastgoed. De missie van Annexum is om beleggers aantrekkelijke producten aan te bieden. De door Annexum geselecteerde vastgoed beleggingsobjecten bevinden zich op locaties, die hun geschiktheid voor de bedrijfsuitoefening van haar huurders als belangrijkste kenmerk hebben. De infrastructuur en ontsluiting van deze locaties zijn van het grootste belang.

www.annexum.nl

ALGECO weet als Europees marktleider wat belangrijk is bij de (her)ontwikkeling van supermarktlocaties: de winkel moet open! Algeco Bouw & Winkels ontzorgt haar opdrachtgevers van ontwerp tot terreininrichting. De dienstverlening omvat logistiek en bevoorrading, beveiliging, installaties, efficiency, comfort en merkidentiteit. Met als resultaat een aantrekkelijke winkel waarin het plezierig winkelen en prettig werken is.

www.algecobouwenwinkels.nl

Traanberg Partners is een creatief en no-nonsens full-service bureau voor Architectuur en Bouwmanagement. Met ruime ervaring op het gebied van (her)ontwikkeling en bouw van (wijk)winkelcentra en supermarkten, PDV/GDV concentraties en bedrijfshuisvesting zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en distributiecentra. Door langdurige samenwerking met professionele opdrachtgevers is grote kennis opgebouwd over (winkel)vastgoed, winkellay-out en goederenlogistiek.

www.traanbergpartners.nl

Fort Advocaten N.V. (“FORT”) is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam gevestigd aan het Vondelpark. De advocaten van FORT procederen en adviseren cliënten op het gebied van het Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Faillissementsrecht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht.

www.fortadvocaten.nl

DEVELOP is een in vastgoed gespecialiseerd advocatenkantoor. Vastgoed gaat over stenen, maar vooral over mensen. In Nederland wonen we zo dicht op elkaar, dat elke invulling van de ruimte tot reactie leidt. Als schakel in soms lange processen, dragen we met ons kantoor graag bij aan een omgeving waarin mensen prettig wonen en werken. Een optimaal resultaat is meestal meer dan het winnen van een procedure. We ondersteunen onze cliënten bij het vinden van een snelle en bestendige oplossing.

Wij zijn een team in alles wat we doen. Ieder met zijn eigen expertise, maar de cliënt kan rekenen op het hele team. We vullen elkaar aan in wie wij zijn en in wat we kunnen. Samen staan we voor kwaliteit, betrokkenheid en vertrouwen.

www.dvlp.nl

AMSTERDAM LOGISTIC CITYHUB biedt als nieuw circulair logistiek centrum een duurzame oplossing bieden voor de toenemende logistieke belasting van Amsterdam en de ‘last mile’ verzorgen binnen de stadsring. Amsterdam Logistic Cityhub wordt een duurzaam gebouw voor opslag en distributie met 125.000 m² aan opslagruimte en ruim 10.000 m² aan kantoorruimte in de haven van Amsterdam. Amsterdam Logistic Cityhub zal medio 2023 volledig operationeel zijn.

Amsterdam Logistic Cityhub combineert logistiek en duurzaamheid. In het warehouse kunnen de ruimten ook worden ingezet voor palletopslag en value-added-services, zoals verpakken, labelen of sorteren. Daarna worden de distributiestromen van en naar het centrum van Amsterdam slim gebundeld.

www.amsterdamlogisticcityhub.nl

Onder regie van Retail Bouw Management werkt een groot aantal toonaangevende bedrijven (o.a. SPIE, TGLS, WB, Fried van de Laar en Carrier) die hun expertise gebundeld hebben met één gezamenlijk doel: 100% circulair bouwen in de Retail. Innovatieve processen die aantoonbaar duurzaam zijn en niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook nog lucratief voor de opdrachtgever. Elk bedrijf met zijn eigen discipline is een schakel in het proces. Van sloop tot aan oplevering. Door deze wijze te hanteren creëer je een nieuw businessmodel!

www.rbm-retail.com

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Al ruim 85 jaar bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor gave sportevenementen, beurzen en festivals, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijke ruimte nodig is. U bent eigenaar van een supermarkt of winkel en heeft dringend behoefte aan extra ruimte? Of u wilt groeien, maar nog niet investeren in vaste bouw? Dan is een tijdelijke supermarkt of winkel dé oplossing! Met een demontabel gebouw van Neptunus heeft u snel een volledig ingerichte winkel.

www.neptunus.eu

Supermarktvastgoed is een heel specifieke discipline in vastgoed en architectuur. Om een pand of ontwikkeling geschikt te maken voor een goede supermarkt moeten de juiste accenten in ontwerp,  indeling, routing en gevelbeeld gelegd worden. NewArmstrong begrijpt als geen ander welke eisen ten grondslag liggen aan een succesvol ontwerp voor  supermarktvastgoed.  Of we nu een volumestudie moeten maken, adviseren in de schetsontwerpfase of een heel ontwerptraject: onze ontwerpers kennen dit als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring in de uitvoering door onze projectleiders tekenen we alleen wat ook gemaakt kan worden.  En of we nu moeten adviseren over de stichtingskosten of het begeleiden van de uitvoering; we zorgen dat het binnen scope, tijd en geld past. NewArmstrong: strong in building your success.

www.newarmstrong.nl

LOCATUS verzamelt informatie over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten. Onze professionele buitendienst verzamelt dag in dag uit de meest actuele data voor úw beslissingen over winkellocaties en retailvastgoed.

www.locatus.com