Studiereis Milaan 2024

Nieuws

Studiereis Milaan 2024

Na succesvolle edities naar Kopenhagen, Dublin, Innsbrück, Reykjavik, Birmingham en Barcelona organiseert Supermarkt & Ruimte van 14 tot 16 mei 2024 een wervelende studiereis naar foodretail en supermarkten in Milaan.

Het is de stad waar Italië zich van zijn stijlvolste kant laat zien. Deze metropool is rijk aan historie. Je kunt er je hart ophalen op cultureel en gastronomisch gebied. Dat gaan we ook zeker doen, maar uiteraard ligt de focus op winkelvastgoed en retail en dan vooral met focus op food. Zo bezoeken we o.a. La Quadrilatero (de Gouden Vierhoek) en Galleria Vittorio Emanuelle II (een luxeuze winkelgalerij). Maar ook supermarktlocaties buiten het centrum komen aan bod zoals Esselunga, Carrefour Italia en Sapori e Dintorni.

Net als voorgaande trips zal de groep ook deze keer circa 15-20 professionals in supermarkten en vastgoed tellen: een mooie mix met formules, beleggers, ontwikkelaars, architecten en adviseurs. Ieder jaar weer staat deze studiereis garant voor nieuwe ontmoetingen en niet zelden wordt de basis gelegd voor duurzame zakelijke relaties en nieuwe supermarktlocaties.

Woensdag 10 mei:

In de ochtend vliegen we rond 10:30 uur vanaf Schiphol Airport naar Barcelona. Na aankomst in Barcelona en transfer naar het hotel hebben we een gezamenlijke lunch. Na de lunch verkennen we de stad onder leiding van een Nederlandse gids op de fiets om gevoel bij de stad te krijgen. We bezoeken o.a. diverse werken van Gaudi. We eindigen de eerste dag met een borrel en diner aan het strand.

Donderdag 11 mei:

We starten de tweede dag met een presentatie van een vastgoedpartij en/of supermarktformule in Barcelona over de ontwikkelingen van vastgoed. Na deze presentatie brengen we een aantal werkbezoeken aan diverse supermarktketens, deels in het centrum, deels daarbuiten. We sluiten de dag af met een diner in de oude stad.

Vrijdag 12 mei:

In de ochtend wandelen we door de binnenstad van Barcelona. We brengen onder andere een bezoek aan de Mercat de la Boqueria. In de middag kan iedereen op eigen gelegenheid de stad ontdekken. Aan het einde van de middag verzamelen we weer bij het hotel en vertrekken we per transfer naar het vliegveld. Rond 19:30 uur vliegen we richting Amsterdam, waar we rond 22:00 uur aankomen.

Praktische informatie

De kosten bedragen € 1.450,00 per persoon, exclusief BTW.
Inclusief:

  • Vliegticket retour KLM Amsterdam – Milaan;
  • Twee hotelovernachtingen Milaan, inclusief ontbijt;
  • Transfer vliegveld naar hotel;
  • Gezamenlijke lunch op de eerste dag;
  • Gezamenlijk diner op eerste en tweede dag.
Klik hier om in te schrijven voor de studiereis naar Milaan

Na de inschrijving ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Twee weken voor de studiereis ontvangt u een e-mail met alle praktische informatie zoals vluchtnummers, hotelgegevens, deelnemerslijst en marktinformatie over foodretail en supermarkten in Milaan.