Supermarkt & Ruimte start 2024 met een event in Almere op 15 februari a.s. Het supermarktlandschap van Almere kenmerkt zich al jaren door forse dynamiek die wordt ingegeven door de forse groei van het inwonertal. Meer inwoners betekent direct meer behoefte aan supermarkten.

En dat hebben we gezien: in Almere opende de afgelopen jaren diverse nieuwe supermarkten. Goede voorbeelden zijn de nieuwe Lidl langs de A6 in Oosterwold, het cluster met Albert Heijn (Bun) en Aldi in Almere Hout maar ook de Plus in Almere-Duin (winnaar van de verkiezing ‘Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland in 2022’). In Almere-Stad opende Spar een succesvolle gemakswinkel aan het P.J. Oudplein bij het WTC en het station. Kortom, genoeg te zien.

Op 15 februari a.s. organiseren we daarom een ‘supermarktsafari’ in Almere. We bezoeken met een groep van 20-25 deelnemers diverse nieuwe, bijzondere supermarktontwikkelingen. Op diverse locaties worden we ontvangen met een toelichting. We trappen het event af met een korte presentatie over het supermarktlandschap van Almere door Jeroen van der Weerd. Daarna stappen we in de bus. Het event sluiten we zoals altijd af met een gezellige netwerkborrel.

Deelnameprijs is €175,- per persoon (excl. BTW). Maximaal 25 personen. Sponsors en begunstigers kunnen kosteloos deelnemen. Geen sponsor of begunstiger maar wel interesse? Stuur dan een e-mail naar: info@supermarktenruimte.nl

Wil je deelnemen aan dit event?
Klik hier om in te schrijven