Op donderdag 20 juni aanstaande is het precies 5 jaar geleden dat we met Supermarkt & Ruimte een bezoek brachten aan een aantal supermarktlocaties in het grensgebied en Antwerpen. Aanleiding was toen de opmars van Albert Heijn op de Belgische markt en de opening van de eerste Jumbo vestiging in België.

Hoe is de situatie nu 5 jaar later? Hoe liggen de verhoudingen? Wat is de huidige toekomstvisie van Nederlandse supermarkten in België? Sluit deze nog steeds aan op de visie van 5 jaar geleden? En hoe kijken Belgische supermarktformules naar de toekomst en hoe kijken zij aan tegen de inmenging van Nederlandse partijen als Albert Heijn en Jumbo?

Daarom organiseren wij op donderdag 20 juni aanstaande wederom een Supermarkt & Ruimte Experience naar België met als thema ’Supermarktlandschap België 5 jaar later’. We starten de dag met een ontvangst bij Van der Valk Breda met een viertal interessante presentaties. Na de presentaties stappen we in de touringcar en brengen een bezoek aan een aantal supermarktlocaties in Antwerpen. Na de werkbezoeken in Antwerpen keren we terug naar Van der Valk Breda waar Rupert Parker Brady een interactieve wrap-up zal verzorgen. Wat hebben we gezien en gehoord vandaag? En wat kunnen we daarmee? We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner.

Wil je deelnemen aan dit event? Schrijf je snel in via het inschrijfformulier! Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers. Deelname gaat op volgorde van inschrijving.

Klik hier om in te schrijven