09-11: Supermarktvastgoedcongres: Formulekracht!

09-11: Supermarktvastgoedcongres: Formulekracht!

Op donderdag 9 november a.s. vindt voor de zesde keer het Supermarktvastgoedcongres plaats. Dit congres is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét event in supermarktvastgoed, waar circa 200 professionals elkaar ontmoeten. Thema van deze editie is “Formulekracht“.

Drie sprekers geven hun visie op het supermarktlandschap in het algemeen en “Formulekracht” in het bijzonder. Ferry Moolenschot (directeur Supermarkten, Jan Linders) gaat in op de kracht van de regioformule. Wouter Kromkamp (hoofd Vastgoed, Jumbo Supermarkten) zal een verhaal doen over de kracht van een landelijk opererende formule. Brigit Gerritse (directeur Nederlandse Raad van Winkelcentra) zal tenslotte in gaan op het belang van supermarkten voor winkelgebieden.

Eén van de hoogtepunten wordt ook deze editie weer de uitverkiezing “Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland”. Hiertoe hebben alle formules een uitnodiging ontvangen om inzendingen te doen van nieuwe locaties die kans maken op deze felbegeerde titel.

       

Het Supermarktvastgoedcongres wordt gehouden op 9 november a.s. in Hotel Houten. Vanaf 13.00 uur wordt u ontvangen met koffie/thee. Om 13.30 uur start het programma met rond 15.00 een uitgebreide netwerkbreak. Rond 17.00 uur wordt het Supermarktvastgoedcongres afgesloten met een netwerkborrel.

Indien u wilt deelnemen kunt u zich aanmelden via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens. Na inschrijving ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Deelname kost € 299,- per persoon (excl. BTW). Annulering is kosteloos mogelijk tot drie weken voor het congres. Daarna kunt u bij eventuele verhindering kosteloos een vervanger afvaardigen. Klik hier voor overige deelnamevoorwaarden.