Supermarktvastgoedcongres 2014

Supermarktvastgoedcongres 2014

Gehouden op: 25 november 2014

Op 25 november jl. vond voor de derde keer het Supermarktvastgoedcongres plaats in Hotel Houten. Circa 130 professionals uit de wereld van supermarkten en vastgoed waren aanwezig. Het congres werd afgetrapt door Hans Eysink Smeets met een bijzonder inspirerend verhaal over vernieuwing in winkels en winkelvastgoed met natuurlijk bijzondere aandacht voor de supermarktsector. Vervolgens stond de uitverkiezing van de mooiste supermarkt van Nederland op het programma. De zes genomineerde supermarkten werden één voor één besproken en uiteindelijk waren er twee winnaars: Albert Heijn in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam en de Coöp in Stavoren.

Na de netwerkbreak lichtte Roland van den Berg de e-commerce strategie van Jumbo en sloot Maarten van Lit (LMBS Retail) het congres af met een outlook op nieuwe trends en ontwikkelingen in het supermarktvastgoed. Traditiegetrouw werd het congres afgesloten met een gezellige netwerkborrel. De organisatie kijkt terug op een bijzonder geslaagde middag, gelet op alle positieve reacties die zijn ontvangen. Ook volgend jaar staat dit congres weer op de agenda!

Hieronder zijn de presentaties te downloaden van Roland van den Berg (Jumbo) en Maarten van Lit (LMBS Retail). Indien u ook graag de presentatie van Hans Eysink Smeets wilt ontvangen, wordt u verzocht contact met hem op te nemen via deze link.

 

Presentatie e-commerce strategie Jumbo Supermarkten door Roland van den Berg
Presentatie trends en ontwikkelingen in supermarktvastgoed door Maarten van Lit (LMBS Retail)
Deelnemerslijst Supermarktvastgoedcongres 2014