Supermarktsafari in de Utrechtse binnenstad

Supermarktsafari in de Utrechtse binnenstad

Na drie bizarre maanden trapt Supermarkt & Ruimte heel graag af met een nieuw event. Met inachtneming van alle veiligheidsrichtlijnen van het RIVM en wetgeving vanuit overheid rondom Corona, organiseert Supermarkt & Ruimte samen met Daan Merckx op donderdag 2 juli a.s. vanaf 14.00 uur een tour langs diverse supermarkten in de binnenstad van Utrecht. Het afgelopen jaar was hier sprake van veel supermarktdynamiek met de komst van Albert Heijn in de kelder van het voormalige postkantoor aan het Neude en de opening van Jumbo City in Hoog Catharijne. We bezoeken deze nieuwe winkels en ook de Spar City aan de Mariaplaats en de Boon’s Markt aan de Oude Gracht. We bezoeken ook twee bijzondere retailconcepten: de nieuwe boekwinkel van Broese aan het Neude (boven Albert Heijn) en het concept Miniso van de Mirage Retail Groep. We zullen bij een aantal winkels worden ontvangen voor een korte 1,5 meter-sessie en we sluiten de tour af met een ‘outdoor’ netwerkborrel, uiteraard ook weer volgens alle RIVM-veiligheidsrichtlijnen en wettelijke regels.

Wil je erbij zijn? Dat kan! Meld je dan aan via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens. Kosten voor deelname bedragen € 99,- per persoon (excl. BTW). Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Ongeveer een week voor het event ontvangen alle deelnemers praktisch informatie (programma, verzamelpunt, etc.) en de deelnemerslijst. Klik hier voor overige deelnamevoorwaarden.

We hopen je op 2 juli a.s. in Utrecht te ontmoeten om er een leuk en boeiend event van te maken met nieuwe inzichten en ‘veilige’ ontmoetingen.