Nominaties “mooiste nieuwe supermarkt” bekend!

Nominaties “mooiste nieuwe supermarkt” bekend!

Zeven supermarktlocaties strijden om de uitverkiezing “mooiste supermarkt van Nederland”. Uit maar liefst 20 inzendingen namens 9 supermarktformules, heeft de vakjury zeven locaties genomineerd. Het betreft supermarkten die niet eerder dan 2016 zijn opgeleverd. De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

Albert Heijn, Stadionplein, Amsterdam, Jumbo, Hanzewijk, Kampen, Deen, IJburg, Amsterdam, Dekamarkt, Vlijtseweg, Apeldoorn, Albert Heijn, Zandvoort, Hoogvliet, Cadenza, Zoetermeer, Lidl, Heyhoefpromenade, Tilburg.

De zeven genomineerde supermarkten zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid locatiebezoek en beoordelingen aan objectieve criteria. De winnaar van de uitverkiezing “mooiste supermarkt van Nederland” (zesde editie) wordt tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 9 november 2017 bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Binnenkort worden de genomineerde zeven locaties door de voltallige jury bezocht en opnieuw beoordeeld op functionaliteit en vormgeving. De uitverkiezing heeft als doel om de aandacht voor architectuur en vormgeving bij de ontwikkeling van supermarktvastgoed te vergroten.

De vakjury bestaat uit Aart Jan van Duren (Bureau Stedelijke Planning), Peter ter Hark (Retail Prospect), Gertjan Slob (Locatus), Jacqueline van Koningsbrugge (Bridge Vastgoed) en Kees van Hoek (Van Hoek Spuybroek Architecten).

Klik hier voor meer informatie over het Supermarktvastgoedcongres dat 9 november a.s. plaatsvindt. Aanmelden kan via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens.