Nominaties “mooiste nieuwe supermarkt” bekend

Nominaties “mooiste nieuwe supermarkt” bekend

Vijf supermarktlocaties strijden om de uitverkiezing “mooiste nieuwe supermarkt van Nederland”. Uit 10 inzendingen namens 6 supermarktformules, heeft de vakjury vijf locaties genomineerd. Het betreft supermarkten die niet eerder dan 2018 zijn opgeleverd. De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde):

  • Albert Heijn, Verzetstraat, Koog a/d Zaan
  • Jumbo, Sint Jobplein, Weert
  • Plus, Dubbelsteynlaan, Dordrecht
  • Lidl, Stationsweg, Aalsmeer
  • Coop, Burghardt van de Berghtraat, Nijmegen

De vijf genomineerde supermarkten zijn geselecteerd op basis van een uitgebreid locatiebezoek en beoordelingen aan objectieve criteria. De winnaar van de uitverkiezing “mooiste supermarkt van Nederland” (achtste editie) wordt tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 7 november 2019 bekend gemaakt en in het zonnetje gezet. Binnenkort worden de genomineerde locaties door de voltallige jury bezocht en opnieuw beoordeeld op functionaliteit en vormgeving.

De uitverkiezing heeft als doel om de aandacht voor architectuur en vormgeving bij de ontwikkeling van supermarktvastgoed te vergroten.

De vakjury bestaat uit Aart Jan van Duren (Bureau Stedelijke Planning), Peter ter Hark (Retail Prospect), Gertjan Slob (Locatus), Jacqueline van Koningsbrugge (Bridge Vastgoed), Jeroen Verwaaijen (Strabo) en Kees van Hoek (Van Hoek Spuybroek Architecten).

Inschrijven voor deelname aan het Supermarktvastgoedcongres kan via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens.