Platform

Supermarkt & Ruimte telt op dit moment ruim 600 leden met vertegenwoordigers uit alle geledingen van de sector. De groep wil toegankelijk zijn voor één ieder die zich professioneel bezighoudt met supermarkten en vastgoed: van zzp’er tot directievoorzitter van een beursgenoteerd vastgoedfonds. Voor deelname aan bijeenkomsten worden daarom, zij het in beperkte mate, kosten in rekening gebracht.
Klik hier voor een overzicht van de leden. Een groot aandeel hiervan is actief op het kruispunt van de levensmiddelenindustrie (supermarktorganisaties, groothandel) en vastgoedsector (beleggers, ontwikkelaars, makelaars, beheerders), maar ook de overheid is steeds meer aanwezig. Daarnaast zijn adviseurs en onderzoekers vertegenwoordigd.

Raad van Advies

Supermarkt & Ruimte steunt op een Raad van Advies voor het vinden van de juiste onderwerpen voor de bijeenkomsten. Daarnaast adviseert deze Raad bij de verdere ontwikkeling van het platform. De Raad van Advies bestaat uit vertegenwoordigers van de sponsors en juryleden van de jaarlijkse uitverkiezing “Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland” tijdens het Supermarktvastgoedcongres.