Steden groeien en worden geconfronteerd met uitdagingen die inwoners, bedrijven en gemeenten allemaal raken. De groei van e-commerce zorgt voor continu toenemende logistieke activiteiten in de stad. Naast de praktische uitdagingen die om een oplossing schreeuwen is het onze plicht de CO2-uitstoot te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarmee ligt er een logistieke puzzel voor ons: hoe houden we de steeds meer eisende binnenstad logistiek bereikbaar? Het project ctPark Amsterdam CityHub geeft een antwoord op deze vraag.

Tijdens het Supermarktvastgoedcongres op 3 november jl. lichtte ‘creative founder’ Wim Beelen dit inspirerende concept toe. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de film over dit project.

Op donderdagmiddag 8 december a.s. organiseert Supermarkt & Ruimte in samenwerking met ctPark Amsterdam CityHub een locatiebezoek. We bezoeken het project met een groep van circa 30-40 personen en krijgen een rondleiding met toelichting van Wim Beelen.

U kunt kosteloos deelnemen aan dit locatiebezoek door in te schrijven. Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging. Enkele dagen voor dit event ontvangt u per e-mail aanvullende (praktische) informatie.

Klik hier om in te schrijven voor dit locatiebezoek

Programma:

14.30 uur: ontvangt met thee en koffie op locatie
15.00 uur: presentatie CtPark Amsterdam CityHub
15.30 uur: rondleiding
16.30 uur: afsluitende netwerkborrel