Op 22 juni a.s. organiseren we weer een SuperWalk. Haarlem heeft al sinds jaar en dag een reputatie als echte winkelstad. Daarom bezoeken we tijdens dit event diverse supermarkten, gemakswinkels, foodretailers en een aantal retailers in non food in de binnenstad van Haarlem.

We starten (circa 13.30 uur)  bij Anne & Max met een korte presentatie over supermarktdynamiek in Haarlem en in de binnenstad in het bijzonder. Daarna gaan we de stad in en lopen we een leuke route langs diverse retailconcepten waar we door een aantal worden ontvangen met een toelichting op het concept.

Prima manier om lekker te bewegen, veel te zien en te netwerken. We beëindigen de middag rond 16.30 uur in de Jopenkerk met een gezellige borrel.

Wil je hier bij zijn? Vul dan het inschrijfformulier in en meld je aan. Deelname is kosteloos voor begunstigers en sponsors en anders bedragen de kosten € 99,- (excl. BTW) per persoon.Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging en circa een week voor het event alle relevante praktische informatie.

Inschrijven voor SuperWalk Haarlem