De beste winkels volgens Vincent en Eef en wat foodretail daarvan kan leren

De beste winkels volgens Vincent en Eef en wat foodretail daarvan kan leren

Op woensdag 5 juni (12.00 uur – 12.45 uur) verzorgt Supermarkt & Ruimte tijdens de Provada net als vorig jaar een lunchbijeenkomst op het Retailplein van de NRW. Deze keer nemen Vincent Bacas (CNSTRCT) en Eef Luchies (MVRO) u mee langs inspirerende retailconcepten van over de hele wereld.

Vincent en Eef zien voor hun werk vele winkels en winkelcentra verspreid over de wereld. Er wordt vaak gezegd dat de beste winkels te vinden zijn in Azië of Amerika, want die zijn innovatief en vernieuwend bezig. Maar is dat wel zo, en wat is er dan zo vernieuwend aan en waarom vinden we dat dan alleen in Azië en Amerika? Of zijn deze vernieuwende winkels ook in Nederland te vinden? In deze presentatie nemen en Vincent en Eef je mee naar die plekken die op een bepaalde manier betekenis hebben, voor de kritische consument van vandaag de dag. De nadruk ligt op de vraag wat foodretail en supermarkten kunnen leren van winkelconcepten in andere branches.

Er is tijdens deze bijeenkomst ruimte voor circa 60 deelnemers. Ons advies is om tijdig in de zaal aanwezig te zijn. Aansluitend wordt een lunch aangeboden door M to Build en Supermarkt & Ruimte