Citysupers kijken in hartje Amsterdam

Citysupers kijken in hartje Amsterdam

De supermarktdynamiek in de Amsterdamse binnenstad is al jaren ongekend. Dankzij een groot draagvlak met verschillende doelgroepen is het aantal citysupers in de hoofdstad de afgelopen jaren flink gestegen. Na de succesvolle supermarktsafari in Utrecht organiseert Supermarkt en Ruimte daarom op donderdagmiddag 24 september a.s. een nieuw event en deze keer in Amsterdam. Met een groep van circa 15-20 personen maken we een fietstour langs diverse citysupers via een leuke route. We verzamelen en stappen op bij Spar University in de Wibautstraat en fietsen dan door het centrum langs winkels van Spar, Dirk, Albert Heijn en Jumbo. Bij diverse winkels worden we ontvangen voor een korte toelichting en bezoek aan de supermarkt. Alle deelnemers ontvangen in de week voor de tour ter verdieping marktinformatie over de marktgebieden waar in de diverse formats opereren. De tour eindigt weer bij de Spar University, waar we het event afsluiten met een borrel.

De tour in Amsterdam vormt een inspirerende opmaat naar het Supermarktvastgoedcongres op 12 november a.s. met als congresthema ‘convenience’ waarover zeer binnenkort meer informatie zal volgen.

Programma en inschrijven:

  • 13.00 uur: Ontvangst met koffie en thee bij Spar University, Wibautstraat 3, Amsterdam (parkeren mogelijk bij Q Park Weesperplein of Q Park Centrum Oost).
  • 13.30 uur: Start fietstour
  • 17.15 uur: Terugkomst bij Spar University en afsluitende borrel

Tijdens het event op 24 september a.s. nemen we alle Corona-richtlijnen van het RIVM in acht. Wil je deelnemen aan deze tour? Meld je dan aan via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens. De kosten voor deelname bedragen € 149,- (excl. BTW) per persoon. Klik hier voor overige deelnamevoorwaarden.