26-09: Supermarkt en Ruimte bezoekt Rotterdam

26-09: Supermarkt en Ruimte bezoekt Rotterdam

Supermarkt en Ruimte organiseert op 26 september a.s. een nieuw event, deze keer in hartje Rotterdam. Deze bijeenkomst is de eerste in een nieuwe reeks bijeenkomsten, elke keer op een andere locatie. Deze keer staat supermarktvastgoed in de stad Rotterdam centraal.

U wordt om 13.30 uur ontvangen in het WTC Rotterdam waar om 14.00 uur plenair gestart wordt met twee presentaties. De eerste presentatie gaat over supermarktontwikkelingen in Rotterdam. Jeroen van der Weerd (initiatiefnemer van Supermarkt en Ruimte en eigenaar van Bureau van der Weerd) neemt u mee in de vraag- en aanbodzijde van de Rotterdamse markt voor supermarktvastgoed en geeft een overzicht van nieuwe ontwikkelingen.

Vervolgens laat Hans van Tellingen (algemeen directeur van Strabo) zijn licht schijnen over de Markthal aan de hand van het door hem recent gepubliceerde artikel “Het overdonderende succes van de Markthal”. Uiteraard is er tijdens de presentaties ruimte voor vragen en discussie.

Na een korte break rond 15.00 uur bezoeken we onder aanvoering van Daan Merkcx en Dimitri van der Ark (Swiss Connection) een aantal inspirerende retaillocaties in het centrum van Rotterdam. Een bezoek aan de Markthal is natuurlijk onderdeel van deze tour. Bij elke winkel die we bezoeken worden we ontvangen en wordt het betreffende retailconcept toegelicht. De bijeenkomst wordt tenslotte afgesloten met een netwerkborrel in het WTC Rotterdam.

Programma:

13.30 uur:           Ontvangst met koffie en thee in WTC Rotterdam

14.00 uur:           Start plenaire gedeelte met:

“Supermarktvastgoed in Rotterdam” door Jeroen van der Weerd, initiatiefnemer Supermarkt en Ruimte en eigenaar Bureau van der Weerd

“Het overdonderende succes van de Markthal” door Hans van Tellingen, algemeen directeur Strabo

15.00 uur:           Retail inspiratietour door centrum Rotterdam i.s.m. Swiss Connection

(bezoek aan Hudson Bay, de Markthal, Run2Day, Gimsel Biologische Supermarkt)

17.00 uur:           Netwerkborrel, WTC Rotterdam

Deelnameprijs is € 199,- per persoon (excl. BTW). U kunt zich aanmelden o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens via info@supermarktenruimte.nl Klik hier voor overige deelnamevoorwaarden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Er is ruimte voor circa 30 deelnemers.