20-09 Expertmeeting: Supermarkten op waarde geschat

20-09 Expertmeeting: Supermarkten op waarde geschat

Op dinsdag 20 september a.s. organiseert het kennisplatform Supermarkt en Ruimte een nieuwe expertmeeting over supermarktvastgoed. Deze keer staat de bijeenkomst in het teken van supermarkten als beleggingsobject en huurprijsontwikkelingen van supermarktlocaties. Rob van Gool (directeur Annexum) gaat in op de positie van supermarkten als beleggingsobject. Hoe kijken beleggers naar de huidige markt voor supermarktinvesteringen en wat is de verwachting voor de toekomst van de beleggingswaarde van supermarktobjecten? Menno Postma (directeur Vastgoed Intervisie) geeft zijn visie op ontwikkelingen in huurprijsniveaus van supermarktvastgoed. Hoe hebben de huurniveaus zich de afgelopen jaren ontwikkeld? Waar stijgen de huren en waar is sprake van dalende huurstromen? Wat betekenen groeiende online supermarktbestedingen voor de huurniveaus? Kortom, een interessant programma voor een ieder die zich bezighoudt met supermarktvastgoed. Tijdens de bijeenkomst is volop ruimte voor discussie en het uitwisselen van meningen en ervaringen. Halverwege de bijeenkomst is er een netwerkbreak en de expertmeeting wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Praktische informatie:

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom en wordt u ontvangen met koffie/thee. Om 14.00 uur starten we met het programma. Rond 15.30 uur is een netwerkbreak tot circa 16.00 uur. Daarna volgt het tweede deel van de bijeenkomst en wordt rond 17.00 uur afgesloten met een borrel.

Locatie is Hotel Houten. De kosten voor deelname bedragen € 125,- per persoon (excl. BTW). U kunt zich inschrijven  via info@supermarktenruimte.nl o.v.v. naam- en bedrijfsgegevens. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Circa een week voor de bijeenkomst ontvangen alle deelnemers per e-mail aanvullende informatie zoals programma, deelnemerslijst en een routebeschrijving. Klik hier voor overige deelnamevoorwaarden.